Onze adviesteams zijn regelmatig op zoek naar Rotterdammers die een verhaal kunnen vertellen over de praktijk van een van onze aandachtsgebieden. Die ervaringen laten immers zien of het beleid van het college van B&W aansluit bij wat Rotterdammers nodig hebben. En ze zijn de basis voor onze adviezen.

Heb jij zo’n verhaal uit de praktijk? En wil je dit met ons delen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.
De Brede Raad 010 maakt jouw naam nooit openbaar in een advies en deelt jouw naam ook nooit met derden.

  • geef een korte toelichting

  • * Wij hebben enkele gegevens van je nodig om zonodig contact met je te kunnen opnemen. Wij zullen je gegevens nooit openbaar maken of aan een derde partij doorgeven zonder jouw uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

quote-wit

“Na het overlijden van mijn man heeft de huisarts mij doorgestuurd naar het wijkteam. Hier ben ik niet geholpen. Er werd niet goed naar mij geluisterd en er werd niet gevraagd naar wat mijn problemen waren. Nederlands is niet mijn moedertaal. Hierdoor begreep ik de informatie op de website van de gemeente niet. Ook de brieven die ik ontving waren voor mij niet duidelijk. Er was niemand die mij kon helpen met informatie en ondersteunen bij het aanvragen van de uitkering.”

Vrouw met verslavingsachtergrond en een uitkering

man-in-rolstoel-op-zebra
jeugdwet-rotterdam